1 Klop de boter en de helft van de citroenrasp met de mixer luchtig. Verkruimel 150 g bitterkoekjes m. b. v. een foodprocessor of met de hand. Roer de boter door de verkruimelde bitterkoekjes.
2 Verdeel het mengsel over de bodem van een springvorm (20 cm). Plaats de vorm 30 minuten in de koelkast.
3 Roer in een kom de MonChou met een mixer glad. Voeg de suiker, de rest van de citroenrasp en de advocaat toe aan de MonChou massa. Klop tot een luchtig geheel ontstaat.
4 Breek de rest van de bitterkoekjes en roer ze door het mengsel. Week de blaadjes gelatine in ruim koud water.
5 Klop de slagroom stijf.
6 Verwarm 3 eetlepels water en los hierin de gelatine in op. Spatel eerst de gelatine door het MonChou mengsel en daarna de slagroom. Vul hiermee de springvorm. Strijk de bovenkant glad.
7 Laat de taart minstens drie uur opstijven in de koelkast. Versier de taart eventueel met toefjes slagroom en mini-bitterkoekjes.