* doe de suiker en de eierdooiers in een kom en mix dit zeer goed gedurende goed gedurende 15 minuten! echt doen, anders mislukt het. * maak de pudding aan met een scheutje melk * meng de pudding en het eier-suikermengsel * verwarm de melk tot ie gaat koken, haal m dan van het vuur af en voeg al roerend de pudding/ei/suiker erbij. Breng het geheel onder goed (!) roeren weer aan de kook. Kijk uit, het bakt heel makkelijk aan! * Doe de pudding in een schaal en laat dit goed afkoelen. * doe de roomboter in een kom en mix dit goed. * voeg langzaam de afgekoelde pudding toe en de cognac. Blijf goed mixen. * bekleed de rand van de springvorm met recht opstaande lange vingers (ongeveer 3/4 van de lengte). Ze blijven het beste staan als je er een beetje boter op smeert. * breek de overige lange vingers in kleine stukjes. * bedek de bodem van de springvorm met een laagje lange vingers * doe een gedeelte van de pudding hierover heen. * weer laagje lange vingers * rest van de pudding * bedek de bovenkant met hele fijne kruimels. * minstens 24 uur laten staan in de koelkast!