Antwerpse Rooie Saus

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit in een pannetje de visbouillon en het flesje bier van het ale-type (alternatieven zijn bijvoorbeeld Vieux Temps, Speciale Palm). Laat dit wat inkoken. Voeg de dikke tomatensap en de room toe en laat verder tot sausdikte inkoken. Voeg vlak voor het opdienen naar smaak basilicumpasta (of pesto) toe.

Antwerpse Rooie Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Antwerpse Handjes
50 min Nagerecht
Bekijk recept
PH De perfecte keuken - Antwerpse handjes met
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Antwerpse Husselpot
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ongekookte Antwerpse pudding
0 min
Bekijk recept