Fruit In Amaretto

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kersen wassen, steeltjes verwijderen. Abrikozen en perziken wassen, halveren en ontpitten. In parten snijden. Sinaasappel zodanig schillen dat ook het witte velletje wordt meegenomen. Vruchtvlees in plakken snijden. Uit de beide meloenen de pitjes verwijderen en bolletjes eruit steken. Limoen in plakjes snijden. Suiker en 150 ml water aan de kook brengen, 2 minuten laten pruttelen. Iets af laten koelen. Fruit en vanillestokje in pot doen. Amaretto vermengen met de suikeroplossing. over fruit gieten, zo dat alles bedekt is. Pot sluiten. Minstens 1-2 dagen laten staan. Koel en donker bewaren.

Fruit In Amaretto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Smeuïge chocolademousse
20 min- Nagerecht
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept