Cognac-vanillesiroop

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Splijt de vanillestokjes. Breng ze in het water aan de kook. 15 minuten laten trekken op laag vuur. Dan de stokjes uit het water halen, merg uit de stokjes schrapen en dit merg toevoegen aan het water. Voeg de suiker toe en breng nog enkele minuten aan de kook. Dan iets af laten koelen, cognac toevoegen en afvullen in schone flessen.

Cognac-vanillesiroop is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde ananas
20 min- Nagerecht
Bekijk recept
Tomatensorbet met vanille
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pannenkoektaartje met honing-vanillesiroop
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vruchtensalade met vanillesiroop
Snack
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Canard à l'orange
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crèpe d'amour met kaneelappels en cognac
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept