Garnalen In Dille Room

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schaaf de komkommer in de lengte in dunne plakken en strooi er zout over, laat de plakken een kwartiertje liggen, vet ondertussen de taartring in. Week de gelatine CA. 5 min in koud water. Dan dep je de komkommer droog en verwarm je de sherry. Ondertussen bekleed je de taart ring met de plakken komkommer. Als de sherry warm is doe je de gelatine blaadjes er in en los ze op. Roer in een kom de slagroom met het gelatine mengsel, en de dille door me kaar en laat het ongeveer 10 min geleiachtig worden. Schep de garnalen erdoor en voeg peper en zout toe. Schep het garnalen mengsel in de vorm en laat het geheel in de koelkast 1 a 2 uur opstijven. Leg de blaadjes lolo op een platte schaal en stort de in het midden en garneer met toefjes kaviaarcreme.

Garnalen In Dille Room is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept