Verhit 4 eetl, olie in eenwok of wadjang. bak in 2 minutten onder voortdurend roerende reepjes kip.voeg de ham en preitoe enbak alles nogmaals 2 min. voeg de champignons toe.schep alles enkele malen goed om en giet dan 1 1/2 cl weekvocht er bij voeg teven de sojasaus deoestersaus en de rijstwijn of cherry to breng aan de kook en laat 3 min; suderen maak de maizena aan met koud water. schuif fe ingredienten aan de kant.roer de maizena-oplossing door het vocht in de wok of wadjang. blijjf roeren tot een lichte gebonden saus.schuif al de ingredienten terug naar het midden verwarm alles nog een min;op een matigge warte bron. kook de mie volgen de verpakkins voorschiftenverhit 3 eetl; araschiolie in een wok of wadjang en bak onder voortdurend roeren de mie tot deze door en door warm is maar niet bruin. schep de mie op een voorverwarmde schaal en doe het kipgerecht hier over heen. maak het af door pinda saus er bij te geven de pittigheid van dit recepr staat of valt bij uw eigen smaak. JOZEF_G
Mie Met Champignons Lina is een recept van Smulweb.nl