Tarwe Op Cantonese Wijze

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de tarwegranen gedurende 15 a 20 minuten in 1 liter lichtgezouten water. Maak ondertussenvan de eieren een omelet en snijd deze in reepjes. Doe de granen in een kom en voeg de sojasaus en een in reepjes gesneden omelet aan toe en meng alles. Bak het gekookte kippewit, de champignons, de bamboescheuten, de garnalen en de erwtjes zachtjes in een pan. Voeg er een eetlepel kippebouillon aan toe, kruid met peper en zout en laat 10 min zachtjes sudderen op een zacht vuurtje. Meng het geheel voorzichtig onder elkaar en dien warm op.

Tarwe Op Cantonese Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vrolijke mini-cheeseburgers met cheddar
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapje met room van groene olijven
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensmignonette met gremolata en tarwe
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept