Honig-flammeri Met Casisperen

4
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Peren afspoelen, om en om een reep schil afsnijden. Likeur met kersen-en citroensap verwarmen. De peren 20 min hierin laten garen, eruit halen, laten afkoelen. Het vocht iets laten inkoken, custard met een beetje water verroeren, het vocht hiermee binden. 50 gr honing erdoor roeren. De stijf geworden flammeri storten, in plakken snijden. met peren en saus ernaast opdienen.

Honig-flammeri Met Casisperen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Wokpasta met kip, champignons en pestosaus
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse tomatensoep met kikkererwten
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met chorizo en tomaatjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met Italiaanse groenten en kip
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept