Gratin D'epeautre (spelt) De Niki

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Brede ovenschaal insmeren met boter. Hierover ui/aubergine mengsel. Doe de Epeautre erbij en meng het luchtig door elkaar. Voeg eventueel wat peper toe. Doe hier overheen creme fraiche en de geraspte kaas. Gratineer het in een voorverwarmde oven

Gratin D'epeautre (spelt) De Niki is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept