Clafoutis A La Robert

4
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng de poedersuiker met het bakmeel.Voeg toe de vanillesuiker, creme fraiche en de eieren. Klop het tot een glad beslag en voeg 2 eetl. kersenvocht toe. Leg de kersen in de bakvorm en giet er het beslag over. Zet de vorm in de oven en laat het 30 min bakken. De Clafoutis moet mooi goudbruin en gaar zijn. Serveer het warm.

Clafoutis A La Robert is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chili Gehakt Schotel A La Robert
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mango En Mangomousse A La Robert
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Matze-Ballen A La Robert
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Passievruchten Dessert A La Robert
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Nazomerclafoutis
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Clafoutis
45 min Nagerecht
Bekijk recept