Spinaziesouffle

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Scheid de dooiers van het eiwit. Meng de dooiers met de spinazie en roer er de geraspte kaas in. Kruid met peper en zout. Klop het eiwit tot sneeuw en meng dit onder de spinazie. Doe het mengsel in een beboterde vuurvaste schotel die slechts voor 3/4 mag gevuld worden. Laat gedurende 30 minuten rijzen in een het oven 200 tot 225 graden.

Spinaziesouffle is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spinaziesoufflé
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filet pur met roquefortsaus en spinaziesoufflé.
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinaziesoufflé
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filet pur met roquefortsaus en spinaziesoufflé.
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept