Breng 1.12 dl melk met de room aan de kook.maak de custardpoeder en suiker aan met de rest
0.5 dl van de melk, roer het mengsel door de hete melk en laat de massa onder voordurend roeren 1 minuut koken. neem de pan van het vuur en laat de puddingmassa, onder regelmatig omroeren, afkoelen roer de boter met de poedersuiker tot een zacht romig geheel. voeg lepel voor lepel en onder voortdurend roeren, eerst de rum en dan de pudding toe.blijf roeren tot de massa volkomen glad is.doe de melk (4 dl ) in een kom en voeg de pannekoekmix toe.roer met een garde tot een glad beslag ontstaat. roer dan het ei door het beslag. laat steeds wat boter of beslag heet worden in een koekenpan en bak ca 8 dunne flensjes van het beslag. laat de flensjes afkoelen. houd een flensje apart. bestrijk de overigge flensjes elk met een laagje creme.stapel de flensjes op, leg er het onbedekte flensje als laatste op.gebruik de restant van de creme om de zijkant van de flensjestaart te bestrijken. leg de flensjestart op een schaal en plaats deze 1 uur in de koelkast. bestrooi vlak voor het opdienen, de zij en bovenkant van de taart met een dikke laag poedersuiker. smakelijk eten.