Artisjok-zalmpaté

1
< 20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de artisjokken uitlekken en snijd ze in grove stukken. Snijd de paprika in piepkleine blokjes. Pureer de artisjok, knoflook, peterselie en gedroogde tomaten in een keukenmachine of met de staafmixer en meng met de vispaté en bijna alle paprika. Breng op smaak met peper en eventueel nog wat zout. Serveer op de toastjes en garneer met wat groene paprikablokjes.

Artisjok-zalmpaté is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmpate Met Pistachenoten
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmpate
20-30 min -
Bekijk recept
Zalmpate
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmpate
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde artisjokken uit de oven
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept