Blini's met gerookte zalm en paling

6
20 - 30 min -
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de palingfilet in stukjes. Snijd elk radijsje in 4 partjes. Meng 2 dl water met de poffertjesmix en het ei. Verhit een klontje boter in een koekenpan, schep het beslag met een kleine pollepel in 4 porties op ruime afstand van elkaar in de pan en bak de blini's aan beide kanten goudbruin. Houd de blini’s afgedekt onder folie warm en bak ondertussen nog 8 blini’s. Leg op elke blini een plukje tuinkers en een theelepel zure room. Beleg 6 blini’s met gerookte zalm en de andere met de palingfilet. Garneer elke blini met 2 partjes radijs. Wijntip: Alsace Sylvaner, lichte, frisse, fruitige witte wijn.

Blini's met gerookte zalm en paling is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Romige tuinerwtensoep met gerookte paling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Komkommersandwich met paling
15 min
Bekijk recept
Zalm-palingsurprise
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Terrine van gerookte paling in kerriegelei
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zalmtorentje
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slavelouté met kervel en belegde blini’s
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelblini met gerookte zalm
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Blini’s met geitenkaas en basilicum
10 min Voorgerecht
Bekijk recept