Snelle Cassoulet

3
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snipper de ui en de knoflook. Was de groenten en snijd ze in stukjes. Veeg de champignons schoon en snijd ze in vieren. Snijd de worstjes in vieren en het vlees in stukjes. Snijd het gerookt spek in kleine stukjes. Laat de witte bonen uitlekken. Bak in wat olijfolie het spek krokant. Haal het uit de pan en bak in het achtergebleven bakvet het vlees bruin. Haal het vlees uit de pan en fruit de ui glazig. Voeg de knoflook toe en de overige groenten. Fruit dit een paar minuten op hoog vuur en voeg dan de tuinkruidenbouillon en de gezeefde tomaten toe. Voeg tijm en een el peterselie toe en laat op laag vuur 20 minuten stoven met deksel op de pan. Voeg 5 minuten voor het einde van de stooftijd de doperwtjes en de witte bonen toe. Maak op smaak met peper.

Snelle Cassoulet is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Cassoulet met wintergroenten
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassoulet (Franse stoofschotel) met kip, worst en limabonen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse cassoulet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassoulet terrine
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle watermeloensalade
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle tapenade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept