Traditioneel: Geroostere Kikkererwten Met Noten En Pitten

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de kikkererwten, noten en pitten in een pan. Voeg het citroensap toe, overgiet ze krap met water en voeg een flinke snuf zout en peper toe. Breng aan de kook en laat 5 - 6 minuten zachtjes koken. Giet af. Spreid het mengsel uit op een bakplaat en rooster het 20 - 25 minuten in een op 180 ?C voorverwarmde oven, waarbij u alles af en toe even omschudt om verbranden te voorkomen. U kunt dit hapje direct serveren; in een goed afsluitbare trommel is het twee weken houdbaar.

Traditioneel: Geroostere Kikkererwten Met Noten En Pitten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Watermeloen met kaas en munt
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Zuid-Franse uienpizza met salami
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pachamanca uit de Andes in Peru
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gumbo met garnalen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept