Komkommerhapjes Met Kaassaus

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Met een aardappelboor een gedeelte van het komkommervlees weghalen. De komkommerschijfjes even laten blancheren. Een dikke kaassaus bereiden. Hiervoor de boter smelten en met de bloem tot een stevige roux kloppen. De melk toevoegen samen met enkele eetlepels van het blancheervocht van de komkommer. Onder voortdurend roeren de gemalen kaas toevoegen. Kruiden met peper, zout en nootmuskaat. De komkommerschijfjes vullen met de kaassaus en in een voorverwarmde oven van 200 graden plaatsen tot de kaas gekleurd is.

Komkommerhapjes Met Kaassaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Komkommerhapjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Komkommerhapjes Met Haring En Kaasroomsaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommerhapjes
10-20 min -
Bekijk recept
Komkommerhapjes Met Haring En Kaasroomsaus
20-30 min -
Bekijk recept