-de pudding vorm met sneetjes naar eigen grote bejkledden aan de zij kant. -de gelatine in koud water weken tot dit zacht en kneed baar is. -de suiker siroop verwarmen en doe de gelantine er door heen.laat dit goed verwarmen (niet koken) -de van hun steeltje ondaande vruchten blancheren,het is de bedoeling dat de vruchten niet prut worden .blancheer ze iets verder dan beet gaar. -laat ze in een zeef uit lekken.spoel ze niet koud .strooi de suiker over de warme vruchten. doe het druip vocht dat van de vruchten af komt bij de suiker siroop. vorzichtig omroeren de siroop -vul de bekleden pudding vorm met de vruchten en doe op de uit eindelijk onder kant van de pudding een rond uit gesneden stuk brood.. -besprenkel de suiker siroop met de gemengde af druipsel vande vruchten over de brood vorm.zo dat het brood een paarse kleur krijgt. -laat de vorm een gemiddelde 12 rusten in de koelkast. -na 12 uur rusten -keer de vorm om op het bord ne garneer dit af met de andere verse vruchten.en eventueel met een blaadje mint. veel plezier en eet smakelijk. mede mogelijk gemaakt door roche piersma
Engelse Zomer Pudding is een recept van Smulweb.nl