Mosselen Met Pastis

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de mosslen met het water van hun laatste badje in een ruime pan en kook ze gaar ; zeef het kookvocht en hou de mosselen warm. Stoof de sjalotjes even aan in boter en voeg er het kookvocht aan toe ; laat even inkoken en roer er dan de pastis en de room bij. Voeg - af van het vuur - de peterselie en de losgeklopte eierdooiers toe en breng op smaak met peper en zout.

Mosselen Met Pastis is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taart met zeebarbeel
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept