Balluchon Van Zalm En Garnalen

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De overige spinazie licht blanseren,en afgieten in vergiet. De Vis bolletjes (paketjes) 10 a 12 min zachtjes in een bodempje niet kokend water pocheren. Voor de saus uitjes aanzetten, wanneer glazig, laurier, knooflook en witte wijnazijn toevoegen, opkoken, witte wijn er bij, inkoken, bouilion en room erbij en laten trekken, saus zeven, monteren met blokje′s koude boter

Balluchon Van Zalm En Garnalen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept