Sint-Jakobsschelpen In Ganda Ham Met Spaghetti Van Witlof

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Intussen snijden we de helft van de Ganda Ham in fijne reepjes van 1 cm breedte. Laat de rest van de ham gedurende ongeveer 2 minuten drogen in een oven op 85 graden. Kruid de Sint-Jakobsschelpen aan beide kanten en rol ze in de reepjes ham. Laat de gevogeltebouillon tot de helft inkoken en voeg vervolgens de room en de julienne van witlof toe. Roer af en toe om met behulp van een vork en breng de saus op smaak. Intussen wentelen we de Sint-Jakobsschelpen in wat bloem en we bakken ze gedurende 1 minuut aan beide kanten in de hete olie. Vervolgens laten we ze uitlekken op keukenpapier en we ombinden ze als een geschenkje met de geblancheerde preistengeltjes.

Sint-Jakobsschelpen In Ganda Ham Met Spaghetti Van Witlof is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met sint-jakobsschelpen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept