Gevulde Reuzenchampignons

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De champignons hoedjes ongeveer 5 minuten blacheren, dan uit laten lekken. Voeg de gepelde tomaten, knoflook en de zwarte olijven bij elkaar en maal dit fijn met de staafmixer, op smaak brengen met peper en zout. Vul de champignons met dit mengsel en bestrooi het dan met geraspte parmazaanse kaas. Kook de tagliatelle, giet het af en vermeng het met de gesneden biesloo en tomaten concasse. Gratineer de champignons in de oven. Leg de pasta op een groot bord en verdeel de reuzen champignons er over.

Gevulde Reuzenchampignons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde Reuzenchampignons
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio Van Reuzenchampignons Met Gefrituurde Bieslook
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuzenchampignons
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde reuzenchampignons
0 min
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept