Gebraiseerde Tarbot Met Groene Asperges En Morieljes

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De tarbot in de steamer op 100? C in circa 7 minuten gaar laten worden. De groenten in de steamer verwarmen. De vis uit de zakjes halen, het vocht in een pan schenken. De room toevoegen en het geheel aan de kook brengen, de saus met een klontje boter met de staafmixer opkloppen.

Gebraiseerde Tarbot Met Groene Asperges En Morieljes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risotto met morieljes en groene aspergepunten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsoester met doperwten ’hummus’
45 min-
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met sjalottenjus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Suprême van kip met gele wijn en morieljes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebraiseerde Hele Kreeft Met Antiboise Van Tomaat En Basilic
20-30 min -
Bekijk recept
Gebraiseerde Kipfilet Gevuld Met Champions En Room.
20-30 min -
Bekijk recept
Gebraiseerde Varkenshaas Met Courgette
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebraiseerde Fazantfilet Met Witlofreepjes
30-60 min -
Bekijk recept