Gebraiseerde Varkenshaas Met Courgette

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verdeel de varkenshaas in 16 stukken en bak ze even in wat boter. Leg de vleesnootjes in een ingeboterde gratineer schotel. Was de courgette en snij ze in balkjes van ongeveer 4 cm lang en 0,5 cm dik. Schil de aardappelen en snij ze in schijfjes van 0,5 cm dikte. Leg de courgette en aardappelschijfjes op het vlees en giet er de room over. Pers er de look over en breng op smaak met de kruiden. Strooi er de gemalen kaas over. Plaats de schotel ca. 20 minuten in een op 220 gr voorverwarmde oven. Net voor het opdienen strooit u er de gehakte bieslook over.

Gebraiseerde Varkenshaas Met Courgette is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gebraiseerde Hele Kreeft Met Antiboise Van Tomaat En Basilic
20-30 min -
Bekijk recept
Gebraiseerde Kipfilet Gevuld Met Champions En Room.
20-30 min -
Bekijk recept
Gebraiseerde Tarbot Met Groene Asperges En Morieljes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebraiseerde Fazantfilet Met Witlofreepjes
30-60 min -
Bekijk recept