Ardenner Kalfs Karbonades

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Sudder in een koekepan de fijn gesneden groente met wat boter. Spreid hiervan een bedje in de casserol. Bruin de karbo,s in wat olie en boter en leg ze hierna op het bedje van groente. Strooi de ham rondom het vlees. Blus de jus van het vleesbaksel met de wijn en roer alle aanbaksels los. Giet dit over het vlees. Bak nu het kruim van de boterhammen in wat boter en voeg de peterselie toe. Bedek hiermee het vlees. Dek de casserol af en zet hem 3 kwartier in een matig warme oven. Bedruip het vlees af en toe.

Ardenner Kalfs Karbonades is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paté met cranberrycompote
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met kwark
1u10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Met paté gevulde uien
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boterslasoep met waterkers
20 min Voorgerecht
Bekijk recept