Verhit de olijfolie en bruin de stukken konijn langs alle kanten aan. Neem uit de cocotte, kruid met peper en zout, borstel in met mosterd en hou warm. Deglaceer de cocotte met de witte wijn en laat voor de helft inkoken. Leg de stukken konijn terug in de kom. Verwarm de marc in een steelpannetje, steek aan en flambeer het konijn. Giet zoveel bouillon in de pan tot de stukken konijn voor de helft onderstaan. Bestrooi met de groene kruiden zodat de smaak van 1 van hen gaat overheersen (naar eigen smaak). Schik de sneden spek erbovenop. Dek nu de cocotte af en laat 1u30 braiseren op een heel zacht vuurtje, totdat het vlees bij manier van spreken van de beentjes valt. Wanneer het braadvocht teveel verdampt, bouillon bijvoegen. Schik het vlees op een warme schotel, dek het af met aluminiumfolie en hou warm. Kruid de saus bij met peper en zout en laat wat inkoken indien ze te dun is. Meng er de room door en breng terug tegen de kook aan.