Kalfsschenkel Met Boschampignons Op Een Bedje Van Pompoen

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De kalfsschenkels in de cocotte langs alle kanten dichtschroeien in de hete bakboter. Overgieten met het bier en tot de helft laten inkoken. Het vlees uit de pan halen en warmhouden. De sjalotten, look en pompoenblokjes stoven in de braadjus. Kruiden met peper en zout. Blussen met de kalfsbouillon en omroeren. De kalfsschenkels op de pompoenblokjes leggen en de cocotte afdekken. De cocotte in de voorverwarmde oven schuiven en 1u30 laten braiseren. Tegen het einde van de gaartijd de paddestoelen bakken in hete bakboter en kruiden met peper en zout.

Kalfsschenkel Met Boschampignons Op Een Bedje Van Pompoen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildwestrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Peposo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peposo met ui en kruidnagel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse gestoofde kalfsschenkel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsschenkel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept