Konijn Met Dragonsaus

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Stoof de sjalotten glazig in het ganzenvet. Voeg de stukken konijn toe en laat ze aan alle kanten lichtbruin kleuren. Kruid met peper en zout. Roer de mosterd door de witte wijn en giet over het vlees. Bestrooi met de helft van de dragon. Dek de cocotte af en laat 1 uur zachtjes braiseren op het vuur of in de oven. Haal dan de stukken konijn uit de kom en hou ze warm. Voeg de rest van de dragon en de room bij de saus en roer de aanbaksels goed los.

Konijn Met Dragonsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Farfalle met kip en dragonsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met dragonsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoofpotje met paddenstoelen
60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Skrei in een spekjasje met dragonsaus en gestoomde aardappels
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept