Spaghetti Aglio E Olio

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de spaghettini in ruim kokend water met zout al dente. Verhit intussen de olie in een pannetje en laat de gepelde teentjes knoflook erop drijven. Laat de olie niet aan de kook komen, of bruisen, want dat bederft het hele gerecht. Giet de spaghetti af, zodra hij al dente is en breng hem in een warme dekschaal over. Neem de knoflook uit de olie en verdeel de olie gelijkmatig met twee vorken over de spaghetti. Maal er zwarte peper door, dien direct op met een schaaltje gemalen pecorino. Als je pepertjes gebruikt kun je die in de olie laten en mengen door de spaghettini.

Spaghetti Aglio E Olio is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti aglio olio
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Toscaanse boerenkool 'aglio e olio'
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti aglio olio
15 min  - 4 personen - Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti all'aglio, olio e peperoncino
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept