Spaghetti Alla Carbonara

1
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat per persoon 1 volle eetlepel olijfolie, 1 gehakt knoflokteentje en 50 g in reepjes gesneden bacon zachtjes smoren tot de bacon zachtroze ziet. Klop per persoon 1 groot ei los met 1 el versgeraspte Parmezaanse kaas en een beetje versgemalen peper. Kook per persoon 75 g spaghetti beetgaar. Giet de spaghetti af, doe de slierten terug in de kookpan, schep snel de hete olie met vulling erdoor en direct erna de eieren. Meteen opeten, anders stolt het ei en de bedoeling is dat de spaghetti zwemt in een smeuige warme eiersaus.

Spaghetti Alla Carbonara is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept
Wortelpasta carbonara met tuinerwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta carbonara met tuinbonen en ham
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept