Smelt voor de saus 25 gr. boter. Roer tomatenpuree en bloem hierdoor. Schenk de bouillon met scheutjes bij, zodat er een glad papje ontstaat en laat de saus enkele minuten doorwarmen op een heel laag vuur. Bak in de braadpan in 45 gr. boter de kippeblokjes aan. Voeg de prei toe en laat even meebraden. Roer de sambal er door. Houdt het warm. Beboter de vuurvaste schotel/ Leg op de bodem 3 vellen lasagne. Leg 3 plakken han op de lasagne. Verdeel de helft van de kip/prei hierover heen. Schenk een derder deel van de saus erover. Dek af met 3 vellen lasagne en weer 3 plakken ham, de rest van de kip/prei en eenderde saus. Hierover de champignons en weer 3 vellen lasagne. Dan de rst van de saus en de asperges. Hierover de bladerdeeg. Bestrijken met een losgeklopt ei. In de oven 25-30 minuten.