Meng de olijfolie, 1 1/2 el dragon, 1/2 tl limoenrasp met 2 el limoensap en marineer de kipfilets hierin ca. 10 min. Klop de boter luchtig en meng met de olijven, 1/2 tl limoenrasp, 1 el limoensap en 1/2 el dragon. Rol het met behulp van een stukje plasticfolie tot een rolletje en leg het tot gebruik in de vriezer. Kook de pasta in ruim water met zout volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Leg de kipfilets op het aluminiumfolie op het rooster en grill ze op de 2e richel onder de grill in ca. 20 min. goudbruin. Keer de kip halverwege. Bestrooi de snijvlakken van de tomaten met wat zout en peper en zet ze de laatste 10 min. bij de kip onder de grill. Roer de pesto door de afgegoten pasta. Serveer de kip met de dragonboter, tomaten en pasta.
Gegrilde Kip Met Groene Olijfboter is een recept van Smulweb.nl