Agnolotti Alla Napoletana

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de ingredienten voor de pasta en kneed tot een ferm deeg. Bereid de vulling door de ricotta, eieren, basilicum, mozzarella, zout en peper te mengen. Fruit voor de saus de ui en bak het gehakt rul bruin. Voeg de kruiden toe en wat wijn. Voeg na enkele min. de tomatenpuree en als laatste de basilicum. Rol de pasta uit en snij in grote cirkels. Leg wat vulling in het midden van elke cirkel en vouw ze dicht. Kook de pasta in ruim water met wat zout.

Agnolotti Alla Napoletana is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pastiera Napoletana (Napolitaanse paastaart)
45 min Gebak
Bekijk recept
Pizza alla napoletana
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla-pizza Napoletana
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza napoletana
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Agnolotti met gemengde groenten
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept