Zoek
Broccolisalade
2
10-20 min -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 gram broccoli in roosjes50 gram zwarte olijven
in ringetjes1 eetlepel pijboompitten2 eetlepels balsamico-azijn4 eetlepels olijfoliezout en peper Hulpmiddelen Pan en koekenpan. Hulpmiddelen - Pan en koekenpan. Voorbereiding Kook de broccoli in kokend water met zout in 3-4 min. beetgaar. Spoel de broccoli met koud water en lat deze uitlekken.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan in ca 2 min. lichtbruin onder regelmatig omscheppen. Bereidingswijze Roer een dressing van de azijn
de olie en wat zout en peper. Meng de broccoli met de olijvenringetjes
breng dit op smaak met de dressing en roer de pijnboompitten erdoor. Serveertips Serveer de salade bijvoorbeeld met de
kipfilet caprese.
Bron: Tip Culinair (6/
Bereiding
Roer een dressing van de azijn, de olie en wat zout en peper. Meng de broccoli met de olijvenringetjes, breng dit op smaak met de dressing en roer de pijnboompitten erdoor.
Broccolisalade is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
American pancake burgers
30 min-
Bekijk recept
Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met kruidenroomkaas en broccolisalade
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccolisalade met warme vinaigrette
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
American pancake burgers
30 min-
Bekijk recept
Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met kruidenroomkaas en broccolisalade
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccolisalade met warme vinaigrette
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept