Salade Van Lintmacaroni

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De lintmacaroni in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar koken, afgieten en in een vergiet koud afspoelen. Goed laten uitlekken en laten afkoelen. De inhoud van het potje champignons door de macaroni scheppen en 1 uurtje laten intrekken. De lintmacaroni over 4 borden verdelen en de kaas erboven verbrokkelen. De pijnboom- of zonnebloempitten roosteren in een droge koekepan en de salade ermee bestrooien. Er wat zwarte peper boven malen. Lekker met warme ciabatta en kruidenboter

Salade Van Lintmacaroni is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kipfilet met champignon-pestosaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lintmacaroni Met Aspergesaus *
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lintmacaroni Champignons
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lintmacaroni Met Basilicumsaus
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept