Amerikaanse Visschotel

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de aardappelen in dobbelsteentjes. Maak de courgette schoon en snij deze in reepjes Pel en snipper de ui en de knoflook. Leg de bacon tussen twee velletjes keukenpapier; bak ze ca. 2 min. knapperig (650W) en verkruimel ze. Verhit de olie in een magnetronschaal, onafgedekt, ca. 1 min. op vol vermogen (650W). Roer de ui en de knoflook erdoor en verhit ze, onafgedekt, ca. 2 min. op vol vermogen. Schep de aardappel, de cajunkruiden en het tomatensap erdoor en verhit alles, afgedekt, ca. 10 min. op vol vermogen. Roer het gerecht af en toe door. Snijd de vis in stukjes en meng ze met de courgette door de aardappelen. Verwarm het gerecht, afgedekt 5 min. op vol vermogen en laat het 5 min. nagaren. Bestrooien met oregano.

Amerikaanse Visschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalkoenworstenbroodjes met gevulde sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaans-Amerikaanse lasagne
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chimichurri (Zuid-Amerikaanse kruidensalsa)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Amerikaanse pancakes
15 min
Bekijk recept