Indiaanse Kip In Chutneysaus

3
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De boter in een ronde magnetronschaal van tenminste 1,5 ltr. (onafgedekt) in 1 min. op 100% laten smelten. De kerriepoeder erdoor roeren. De ui pellen en fijnsnipperen, bij de kerrie doen en (onafgedekt) 3-4 min. op 100% fruiten. De kipfilet in dunne repen snijden en met de witte wijn en de chutney door de gefruite ui roeren. De schaal (afgedekt) 5-7 min. op 70% verwarmen. Het vocht evt. binden met met wat water losgeroerde maizena. Enkele min. laten nagaren en vlak voor het opdienen de geraspte kokos erover strooien.

Indiaanse Kip In Chutneysaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevuld Indiaas brood uit de kom
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spareribs Met Chutneysaus
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chutneysaus
0 min
Bekijk recept
Gevuld Indiaas Brood
30-60 min -
Bekijk recept

Indiaanse Kibbeling Met Roerbakgroenten.
10-20 min -
Bekijk recept
Valentijnrecept Indiaanse Pompoensoep
30-60 min -
Bekijk recept
Gamba Tandoori
30-60 min -
Bekijk recept