Upside-down Taart Uit De Magnetron

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter met de suiker in 1 minuut op HOOG (100%). Vet een quichevorm van 27 cm doorsnee in en giet de gesmolten boter met de suiker hierin. Laat 8 ananasschijven uitlekken en dep ze met keukenpapier droog. Verdeel de schijven over de vorm en leg in elke schijf een kers. Mix de eieren met 3/4 dl ananassap in een kom schuimig. Doe lepelsgewijs de witte basterdsuiker, gevolgd door de bloem, het zout en het bakpoeder bij het beslag en schenk dit beslag over de ananasschijven. Zet de quichevorm in de magnetron en bak de taart in 15 minuten op HOOG (100%). De taart is klaar als hij droog aanvoelt. Laat de taart iets afkoelen alvorens hem op een plat bord of op een taartschaal te keren.

Upside-down Taart Uit De Magnetron is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Shoarmasalade met stoomgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriewitlof met peterseliepuree
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Abrikozen-upside-downcake
15 min-
Bekijk recept
Bananentoffee upside downcake
2 uur-
Bekijk recept
Pineapple Upside Down Cake
20-30 min -
Bekijk recept