Baba Ghonnooj

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet de aubergine op twee vellen keukenpapier in de magnetron en kook hem 12 minuten onafgedekt op 650 watt. Neem de aubergine uit de oven en laat hem enige tijd afkoelen. Halveer de gekoelde aubergine in de lengte en haal er het vruchtvlees uit. Doe het vruchtvlees met de ui, peterselie, knoflook, peper en het zout in een keukenmachine of blender en drai kort tot een grove puree. Doe de puree over in een kom en roer er de olijfolie en het citroensap door.

Baba Ghonnooj is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Mojitotaart
2 uur-
Bekijk recept
Pasteitjes met baba ganoush en rode paprika
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Baba ganoush
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Baba met Belgische gin
2 min Nagerecht
Bekijk recept