Witlof Met Ham En Kaas

8
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de harde stronken uit de witlof. Kook de schoongemaakte stronkjes 5 min. in water. Voeg citroensap en zout aan het water toe. Hou van dit kookwater 200 ml. apart. Smelt de boter en voeg het meel toe, roer het glad en giet daar al roerende het kookvocht en de melk bij. Roer de kaas door de saus en kruid de saus met peper. Wikkel elk witlofstronkje in een plakje ham. Leg de rolletjes naast elkaar in een ovenschaal, giet de kaassaus erover en gratineer het gerecht onafgedekt. Combi-magnetron op 300 Watt en 160 C., 1e richel van onderen, 15-20 min.

Witlof Met Ham En Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept