Zoek
Chinese Bouillon
1
0-10 min -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
25 g tauge
1 bosuitje
1 1/2 theelepel bouillonpoeder
1 dl water
1 eetlepel sherry
1/2 eetlepel sojasaus. Bereidingswijze Maak de tauge en bosuitje schoon en snijd ze fijn. Roer in een soepkom alle ingredienten door elkaar en verwarm de bouillon
afgedekt
ca. 2 1/2 minuut op vol vermogen.Bevat per portie: 45 calorieen - vet 3 g - eiwit 3 g - koolhydraten
Bereiding
Maak de tauge en bosuitje schoon en snijd ze fijn. Roer in een soepkom alle ingredienten door elkaar en verwarm de bouillon, afgedekt, ca. 2 1/2 minuut op vol vermogen.Bevat per portie: 45 calorieen - vet 3 g - eiwit 3 g - koolhydraten 4 g.
Chinese Bouillon is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis met Chinese groenten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept