Oosterse Vis Met Chinese Kool

1
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de kabeljouwfilet in stukjes(ca.2 cm). Roer de sambal,de ketjap,de gembersiroop en het citroensap door elkaar in een schaaltje. Schep de stukjes vis erdoor. Maak de chinese kool schoon,snijd de kool in smalle repen(ca.1 cm)en meng het sesamzaad erdoor. Schep de stukjes kabeljauw met het sausje in het midden van een groot bord en leg reepjes kool rondom de vis. Snijd de krielaardappeltjes zo nodig doormidden en leg ze rondom de kool. Verdeel de boter in kleine klontjes over de kool. Laat het versbordje gaar worden:afgedekt in 4-6 minuten op 700Watt. Laat het gerecht enkele minuten nagaren. Bestrooi de aardappelen en de kool eventueel met een beetje zout.

Oosterse Vis Met Chinese Kool is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept