Doe meel in een schaal en maak in het midden een kuiltje. Voeg de verbrokkelde gist, een beetje suiker en melk aan het meel toe. Laat het deeg rijzen (op 50 C. ca. 15 min., op 80 watt ca. 10 min.) Kneed vervolgens de rest van de suiker, de boter, de reuzel en melk door het deeg tot een soepel deeg ontstaat dat niet meer plakt. Kneed het deeg nog een paar min. goed door. Kneed dan de rest van de ingredienten zorgvuldig door het deeg. Laat het deeg nogmaals rijzen tot het zichtbaar groter is geworden. Kneed het deeg vervolgens nog even en maak er een stol van. Leg de stol op een (glazen) bakplaat en laat hem op 50 C. of 80 watt rijzen. Bak de stol goudbruin. Bestrijk de stol na het bakken met vloeibare boter en strooi er poedersuiker over. Snij de stol in 20 plakken. 150 watt, 160 C., 1e richel van onderen, 30-34 min.