Havermoutmuffins Met Bosbessen

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer suiker, bloem, havermout, bakpoeder en baksoda door elkaar in een grote kom.
  • 2 Doe de zure room, margarine, melk, ei en vanillepoeder in een kleinere kom; roer goed. Vermeng dit mengsel met de droge ingredienten , roer tot alles enigzins vochtig is. Spatel de bosbessen erdoor.
  • 3 Schep het beslag in de muffinpan. Strooi er het kaneel-suikermengsel over. Bak 2 1/2 a 3 minuten zonder deksel op de hoogste stand. De muffins zijn gaar als een satestokje dat in het hart van de muffins gestoken wordt, er droog en schoon uitkomt. Laat nog 3 tot 5 minuten staan.

Havermoutmuffins Met Bosbessen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenbrood
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt met bosbessen
10 min Gebak
Bekijk recept
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Havermoutmuffins met dadels
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Havermoutmuffins met citroenspread
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Havermoutmuffins (SUIKERVRIJ)
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Havermoutmuffins
45 min Nagerecht
Bekijk recept