Kerrie-appelsoep Uit De Magnetron

4
30-60 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De boter in de ovenvaste schaal in 30 tot 45 seconden op vol vermogen laten smelten. De blokjes aardappel, de klein gesneden bleekselderij en paprika erdoor roeren en de groenten (onafgedekt) 4 tot 5 minuten op vol vermogen verwarmen. De blokjes appel en het kerriepoeder erdoor scheppen en (onafgedekt) 3 minuten op vol vermogen verwarmen. Tussendoor eenmaal roeren. De bouillon erop schenken en alles (afgedekt) eerst in 6 tot 8 minuten op vol vermogen aan de kook brengen en vervolgens 10 minuten op half vermogen laten door koken. Tussendoor tweemaal roeren. De soep enigszins af laten koelen en vervolgens met de staafmixer of in de foodprocessor pureren. De schaal schoon wassen, de soep met de garnalen erin terug doen en op smaak brengen met zout en peper. De soep (afgedekt) in 4 tot 6 minuten op vol vermogen door en door heet laten worden.

Kerrie-appelsoep Uit De Magnetron is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Shoarmasalade met stoomgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriewitlof met peterseliepuree
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept