Lamscurry, Indiase

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Lamsvlees in blokjes van 2x2 cm snijden. Uien pellen en snipperen. Peper wassen en halveren. Steeltje eraf snijden en met een theelepeltje de zaadlijst verwijderen. Peper in stukjes snijden. In schaal olie schenken en onafgedekt in magnetron op vol vermogen (700 watt) 2 à 3 minuten verwarmen. Ui, peperstukjes en gemberpoeder toevoegen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Door elkaar roeren. In magnetron onafgedekt op vol vermogen in 3 à 4 minuten verwarmen. Koenjit, chilipoeder, koriander, kerriepoeder, yoghurt, tomatenpuree en chutney toevoegen en erdoor roeren. Lamsvleesblokjes er goed doorscheppen. In 15 à 20 minuten op driekwart van het vermogen (525-600 Watt) gaar laten worden. Lamscurry nogmaals goed doorroeren en op smaak brengen met zout.

Lamscurry, Indiase is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Lamscurry Met Korinader En Munt
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase Lamscurry
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase Lamscurry Uit De Magnetron
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscurry Met Koriander En Munt
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept