De olie in de ovenvaste schaal (onafgedekt) in 1 tot 2 min. op vol vermogen heet laten worden, in de magnetron. Het vlees, de uien, de knoflook, de gember, de cayennepeper en de koenjit erdoor roeren en alles (afgedekt) eerst 8 tot 10 min. op vol vermogen en vervolgens (onafgedekt) 14 tot 16 min op half vermogen verwarmen tot het vlees gaar is. Tussendoor enkele malen roeren. Breng het vlees op smaak met zout. De koriander en de munt wassen en met keukenpapier droog deppen. De pepers van zaad en zaadlijsten ontdoen, wassen en in stukken snijden. De koriander met de munt, de pepers, het citroensap en het water met de staafmixer of in de mengbeker tot een gladde massa pureren. De maizena erdoor roeren, vervolgens de massa door het vlees roeren en de curry (onafgedekt) nog 3 tot 4 minuten op vol vermogen doorwarmen.
Lamscurry Met Korinader En Munt is een recept van Smulweb.nl