Zoek
Wijnfondue
l
20-30 min -
Smulweb.nl
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Voor wijnbouillon: -1,5 fles rode wijn (bordeaux
-2 dl. water
-1/4 winterwortel
-1 prei
-5 takjes peterselie
-2 theel. paprikapoeder
-1,5 vleesbouillontablet.
Vlees: -Ossehaas
-varkenshaas
-rosbief (hoeveelheid afhankelijk van aantal personen)
Bijgerechten: -champignons (heel en rauw
kunnen in bouillon worden bereid),stokbrood
sausjes voor vlees e
Bereiding
Prik het vlees aan het stokje en houdt het /- 1 minuut in de bouillon. Het vlees is zeer snel gaar en krijgt een heerlijke smaak, strooi naar behoeven zout/peper op het vlees. Ook b.v. champignons zijn op deze wijze te bereiden, erg lekker.
Wijnfondue is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker