Sinaasappel-Limoenlikeur

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Sinaasappelsap met suiker en vanillesuiker mengen, al roerend verhitten tot de suiker is opgelost. Sinaasappel en citroen onder heet water grondig schoonboenen. Schillen - zeer dun. Sap van de vruchten uitpersen en aan het suikermengsel toevoegen. Schilreepjes en kruiden in fles doen, met suikersap en gin begieten. Goed afgesloten 1 week op een koele donkere plaats, maar niet in de koelkast laten rusten. Mengsel eerst door een fijne zeef en dan door een filter zeven. Koel bewaren.

Sinaasappel-Limoenlikeur is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hoorntjes Van Overvloed
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Fichi Vanigliad Al Forno
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Vijgen Uit De Oven
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept